Erhvervslejemål

Med mere end 25 års erfaring inden for udlejning af erhvervslejemål i Kolding, Esbjerg og andre byer, har vi konsolideret os som en uundværlig partner for det lokale erhvervsliv. Hvad enten du er på udkig efter leje af lokaler, butik, kontor eller nyt domicil, har vi hos Pierre Ejendomme altid en bred og velsorteret portefølje af attraktive erhvervslokaler.

Kolding er inde i en massiv udvikling. De fleste prognoser spår om en befolkningstilvækst på 10.000+ inden år 2030. Derfor er det essentielt at rodfæste sig i det lokale marked netop nu. Hos Pierre Ejendomme udlejer vi kun de meste attraktive erhvervslejemål i Kolding. Således kan vores erfaring og specialiserede viden om udlejning af kontorer og butikker mm. skabe grundlaget for en positiv udvikling i netop jeres firma.

Hvad er et erhvervslejemål?

Et erhvervslejemål er en lejeaftale mellem en udlejer og en lejer, hvor lejemålet anvendes til erhvervsformål, såsom kontorer, butikker, lagerlokaler eller produktionsfaciliteter. Dette adskiller sig fra beboelseslejemål, som er beregnet til boligformål. Erhvervslejemål er underlagt specifikke love og regler, der beskytter både udlejer og lejer i forhold til bl.a. lejevilkår, opsigelse og vedligeholdelse af lejemålet.

Kan man bo i et erhvervslejemål?

Generelt er det ikke tilladt at bo i et erhvervslejemål, da det er beregnet til erhvervsformål og ikke boligformål. Dog kan der i nogle tilfælde være mulighed for at kombinere bolig og erhverv i ét lejemål, hvis det er godkendt af kommunen og overholder lokalplanen. Det er vigtigt at søge rådgivning og få de nødvendige tilladelser, før man overvejer at bo i et erhvervslejemål.

Pierre Ejendomme som udlejer

Vores erhvervsudlejning er fundamentet for jeres drøm. Netop derfor er vores ambitionsniveau tårnhøjt. Hos Pierre Ejendomme bestræber vi os på at gøre udlejningsprocessen gennemskuelig, overkommelig og ikke mindst effektiv. Således får i det mest optimale afsæt for jeres forretningseventyr.

Gennem vores ekstraordinære serviceniveau bidrager vi til at være mere end blot en udlejer, vi vil være en samarbejdspartner. Derfor tilbyder Pierre Ejendomme en øjeblikkelig eksekvering af ejendomsdrømme, så vi i samarbejde kan finde det erhvervslejemål der gør netop jeres drøm til virkelighed.