KOBBERPALADSET 

  • Veleksponeret facader
  • Attraktiv beliggenhed 
  • Markant ejendom
  • Parkeringsmuligheder

 

Lejemål – Areal – Leje pr. m²
Stueplan – 200 m² – kr. 750
Kælder – 236 m² – kr. 150
I alt – 436 m² – kr. 425

 

 

Agtrupvej 2A er et unikt lejemål i Kolding centrum som er beliggende i den ikoniske ejendom ”Kobberpaladset”. I alt udgør lejemålet 436 m2, hvoraf 200 m2 er beliggende i stueplan og 236 m2 er beliggende i yderst anvendelige og høj kælder med køkken, toiletter, mødelokale og opbevaring. Lejemålet skal opleves på en fremvisning.

”Kobberpaladset” er en arkitekttegnet ejendom som er opført i 1965 med en yderst attraktiv placering på hjørnet af Haderslevvej og Agtrupvej ved en af byens med befærdede lyskryds. Lejemålets vinduer og facade har stor eksponering mod begge indfaldsveje.

Det er muligt at drive både butik, showroom, kontor eller klinik fra lejemålet. Anvendelsesmulighederne er mange.

Ejendommen er oprindeligt opført til en bank i stueplan, men er igennem årene blevet renoveret og ombygget til andre typer af erhverv. Dog er mange af de flotte gamle detaljer fra bankdriften bibeholdt gennem tiden, hvilket fortsat giver lejemålet masser af sjæl og kant.

Lejemålets stueplan er 200 m² og indeholder et stort åbent lokale med store vinduespartier. Endvidere forefindes et mødelokale samt toilet. Fra stueplan er der adgang via åben trappe til kælderniveau på 236 m². Kælderen indeholder et flot moderniseret køkken og spiseplads, stor bankboks som med fordel kan benyttes til et unikt mødelokale, toiletter samt rum til opbevaring.

Lejemålets placering er attraktiv, da den kombinerer en stor facadeeksponering direkte mod Haderslevvej og Agtrupvej samt tilmed kun har 5 minutters gåafstand til Kolding gågade.

Tilhørende ejendommen er det muligt at leje parkeringspladser efter lejers behov. Lejemålet er muligt at leje momspligtigt eller momsfrit.

For mere information kontakt venligst Emil fra Nordicals på mobil, 3024 0647

https://nordicals.dk/ejendomme/6000/agtrupvej/n101558/203893

Jeg er interesseret i AGTRUPVEJ 2A, 6000 Kolding

=