Ingen ledige boliger i øjeblikket.

Flotte 1-værelses lejligheder i Kolding

En mindre lejlighed er helt perfekt, hvis du ikke har brug for meget plads. Det gode ved 1-værelses lejligheder er, at værelset oftest er af en størrelse, hvor du kan indrette separat stue og soveværelse. Kun fantasien sætter grænser for din indretning af din nye lejlighed.

I Kolding udlejes flere lejligheder, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor undersøger vi markedet for dig, sådan at vi kan garantere, at når du lejer en etværelses lejlighed gennem os, får du en gennemtænkt og god lejlighed. 

Lille lejlighed i Kolding

En etværelses lejlighed er måske lille, men ofte er de godt placeret. Du søger måske en lille lejlighed tæt på offentlig transport eller med kort afstand til Kolding Storcenter. Hér på siden kan du se de 1-værelses lejligheder, der er ledige netop nu i Kolding og omegn. 

Med 1 værelse er huslejen ofte billigere end ved en større lejlighed. For hver etværelses lejlighed vist her, kan du se den månedlige husleje angivet. Hvis du ikke allerede har beregnet hvor høj huslejen må være, for at det hænger sammen økonomisk, bør du foretage beregningen inden du fortsætter din boligsøgning. 

Det er også en god idé at gøre sig tanker omkring, hvordan du ønsker køkken og badeværelse. En mindre lejlighed indeholder ofte et værelse, et køkken og et toilet med bad. Hvis du har specifikke krav til fordelingen, kan det hjælpe din boligsøgning.

HVORFOR LEJE EN 1-VÆRELSES LEJLIGHED I KOLDING?

At leje en 1-værelses lejlighed i Kolding giver dig en unik chance for at opleve byens dynamiske kultur og arkitektoniske skatte i hjertet af det smukke Syddanmark. Kolding byder på et mangfoldigt udbud af boliger og en høj livskvalitet, med gode uddannelsesmuligheder, shopping, kunst og natur lige ved hånden. Nyd livet i en by, der kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder.

HVORFOR VÆLGE PIERRE EJENDOMME SOM UDLEJER?

Vælg Pierre Ejendomme som dit udlejningsselskab i Kolding, og få adgang til vores nøje udvalgte 1-værelses lejligheder og enestående service. Vi forstår vigtigheden af at finde det perfekte hjem, og derfor står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at finde den lejlighed, der passer til dine behov og ønsker. Hos Pierre Ejendomme sætter vi en ære i at tilbyde personlig og professionel service, så du kan føle dig tryg og velkommen i dit nye hjem fra dag ét.

Har du brug for hjælp med din boligsøgning? Eller har du allerede fundet en lejlighed, som du synes om? Kontakt os i dag, så finder vi den rette bolig til dig.

Se også:

2-værelses lejlighed i Kolding
3-værelses lejlighed i Kolding
4-værelses lejlighed i Kolding
Ledige lejligheder i Kolding
Rækkehus til leje i Kolding
Seniorbolig i Kolding
Lejebolig Kolding