3-værelses lejlighed i Kolding

Kolding er Danmarks 7. største by, og er i vores optik en helt fantastisk by i Region Syddanmark. Med en 3-værelses i Kolding centrum er du tæt på både Kolding Storcenter og offentlig transport, som nemt kan lede dig rundt i hele Kolding Kommune. 

Øverst på siden har du mulighed for at specificere hvilken type lejlighed, som du kunne tænke dig at bo i. Du har måske et krav til den månedlige husleje eller et ønske om en lejlighed med et areal på ca. 70 m2. Her på siden kan du definere dine krav og ønsker, for at finde de ledige 3-værelses i Kolding, som passer dig.

3-værelses i Kolding centrum

Hos Pierre Ejendomme bestræber vi os på at tilbyd lejligheder i Kolding med en god beliggenhed. Lejlighedens beliggenhed er ofte vigtig, men det kan være forskellige hvad god beliggenhed er. Det kan være du foretrækker en lejlighed beliggende tæt på institutioner, med kort afstand til din skole, din omgangskreds eller grønne områder. Uanset hvad du foretrækker, hjælper vi gerne med at finde den rigtige lejlighed til dig. 

Søger du en 3-værelses lejlighed i Kolding med husdyr tilladt? Når du vælger en lejlighed på denne side, kan du klikke på opslaget for lejligheden, og læse mere om den enkelte lejlighed. Her vil du kunne se om lejligheden har husdyr tilladt, eller lejligheden ikke har husdyr tilladt.  

Kunne du tænke dig at høre nærmere om en af vores lejligheder, eller ønsker du gode råd og vejledning i din boligsøgning? Kontakt os allerede i dag, vi vil rigtig gerne hjælpe dig.

Se også:

1-værelses lejlighed i Kolding
2-værelses lejlighed i Kolding
4-værelses lejlighed i Kolding
Ledige lejligheder i Kolding
Rækkehus til leje i Kolding
Seniorbolig i Kolding
Lejebolig Kolding