3-værelses lejlighed i Kolding

Kolding er Danmarks 7. største by, og er i vores optik en helt fantastisk by i Region Syddanmark. Med en 3-værelses i Kolding centrum er du tæt på både Kolding Storcenter og offentlig transport, som nemt kan lede dig rundt i hele Kolding Kommune. 

Øverst på siden har du mulighed for at specificere hvilken type lejlighed, som du kunne tænke dig at bo i. Du har måske et krav til den månedlige husleje eller et ønske om en lejlighed med et areal på ca. 70 m2. Her på siden kan du definere dine krav og ønsker, for at finde de ledige 3-værelses i Kolding, som passer dig.

HVORFOR LEJE EN 3-VÆRELSES LEJLIGHED I KOLDING?

At leje en 3-værelses lejlighed i Kolding giver dig en unik chance for at opleve byens dynamiske kultur og arkitektoniske skatte i hjertet af det smukke Syddanmark. Kolding byder på et mangfoldigt udbud af boliger og en høj livskvalitet, med gode uddannelsesmuligheder, shopping, kunst og natur lige ved hånden. Nyd livet i en by, der kombinerer historisk charme med moderne bekvemmeligheder.

HVORFOR VÆLGE PIERRE EJENDOMME SOM UDLEJER?

Vælg Pierre Ejendomme som dit udlejningsselskab i Kolding, og få adgang til vores nøje udvalgte 3-værelses lejligheder og enestående service. Vi forstår vigtigheden af at finde det perfekte hjem, og derfor står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at finde den lejlighed, der passer til dine behov og ønsker. Hos Pierre Ejendomme sætter vi en ære i at tilbyde personlig og professionel service, så du kan føle dig tryg og velkommen i dit nye hjem fra dag ét.

3-værelses i Kolding centrum

Hos Pierre Ejendomme bestræber vi os på at tilbyde lejligheder i Kolding med en god beliggenhed. Lejlighedens beliggenhed er ofte vigtig, men det kan være forskellige hvad god beliggenhed er. Det kan være du foretrækker en lejlighed beliggende tæt på institutioner, med kort afstand til din skole, din omgangskreds eller grønne områder. Uanset hvad du foretrækker, hjælper vi gerne med at finde den rigtige lejlighed til dig. 

Søger du en 3-værelses lejlighed i Kolding med husdyr tilladt? Når du vælger en lejlighed på denne side, kan du klikke på opslaget for lejligheden, og læse mere om den enkelte lejlighed. Her vil du kunne se om lejligheden har husdyr tilladt, eller lejligheden ikke har husdyr tilladt.  

Kunne du tænke dig at høre nærmere om en af vores lejligheder, eller ønsker du gode råd og vejledning i din boligsøgning? Kontakt os allerede i dag, vi vil rigtig gerne hjælpe dig.

Se også:

1-værelses lejlighed i Kolding
2-værelses lejlighed i Kolding
4-værelses lejlighed i Kolding
Ledige lejligheder i Kolding
Rækkehus til leje i Kolding
Seniorbolig i Kolding
Lejebolig Kolding