Ingen ledige boliger i øjeblikket.

Nyopførte rækkehuse til leje

Kolding er en by i rivende vækst, og derfor er der opført nye rækkehuse i Kolding og omegn. Tænker du, at et helt nyt rækkehus i Kolding til leje kunne være noget for dig, så viser vi her på siden de huse, som er mulige at leje netop nu. 

Øverst på siden har du mulighed for at specificere hvilken bolig, som du søger. Du har måske ønsker til huslejen, antallet af værelser eller størrelsen på boligen. Ved at specificere dine behov, finder du nemt de rækkehuse, der matcher dine krav.

Hvad er et rækkehus?

Et rækkehus er karakteriseret ved, at mere end to huse er bygget sammen i forlængelse af hinanden. Nogle rækkehuse har også tilhørende have, ligesom der kan være tilknyttet fællesarealer som beboerne kan benytte sig af.

Hvad er forskellen på en lejlighed og et rækkehus?

En lejlighed og et rækkehus er to forskellige typer boliger. En lejlighed er en del af et større boligkompleks, hvor der er flere lejligheder i samme bygning. Et rækkehus er en boligtype, hvor flere boliger er bygget i række, enten i én- eller to-etager, ofte med egen have eller terrasse.

Rækkehusenes historie

Rækkehusene har deres historie i England i det 19. århundrede, hvor de blev opfundet som en løsning på byboernes behov for egen bolig med have. Rækkehusene blev bygget i rækker, typisk i to eller tre etager, og havde ofte en fælles gårdhave eller parkering. De blev hurtigt populære i Europa og Nordamerika, og byggedes i stigende antal i takt med at byerne voksede.

I Danmark blev rækkehuse introduceret i begyndelsen af 20. århundrede, og blev først og fremmest bygget i de store byer som København og Aarhus. Rækkehusene var et billigere alternativ til villaer, og blev derfor populære blandt arbejderklassen. I dag er rækkehusene stadig en populær boligtype, især i storbyerne og i de omkringliggende områder, da man får fordelene ved egen bolig med have, samtidig med at de ofte er billigere end en villa.

Ledige rækkehuse til leje

Det kan være svært at finde det helt rigtige hus, som passer dine behov. Måske du ønsker et stort og skønt rækkehus med plads til familien, eller et mindre 1 plans rækkehus. Uanset hvor stort et rækkehus du drømmer om i Kolding, vil du altid være tæt på den skønne natur i Region Syddanmark.

Har I dyr, bør du søge efter et hus til leje i Kolding med husdyr tilladt. Det kan også være klogt at vælge et hus hvor dyr er tilladt, hvis du godt kunne tænke dig dyr i fremtiden. Når du klikker på et boligopslag her på siden, kan du se hvorvidt dyr er tilladt i den enkelte bolig. 

Det vil gøre din boligsøgen nemmere, hvis du gør dig tanker omkring hvordan dit fremtidige rækkehus til leje i Kolding Kommune bør være. Hos Pierre Ejendomme er vi til rådighed for vejledning, når du søger rækkehus til leje i Kolding-området.

Se også:

Ledige lejligheder i Kolding
1-værelses lejlighed i Kolding
2-værelses lejlighed i Kolding
3-værelses lejlighed i Kolding
4-værelses lejlighed i Kolding
Seniorbolig i Kolding
Lejebolig Kolding