PIERRE EJENDOMME A/S

nicole-petersen

Fantastisk udlejer og kundeservice

Min oplevelse med at have boet hos Pierre-ejendomme i mange år, har kun været helt fantastisk. Man bliver altid mødt med imødekommenhed, og samtidig bliver man budt utrolig hjertelig velkommen når man flytter ind. Alt i alt har det været en rigtig sand fornøjelse at bo under Pierre-ejendommes tag, og kundeservicen har altid været i top - alt er blevet ordnet, når man har meldt sig.

Nicole Petersen, lejer i perioden: 15-03-2018 - 01-03-2022

josefine-enemark

Exceptionel god service

Fra første kontakt efter vi fandt lejligheden har det været 1. Klasses service!
I forbindelse med indflytning i vores nybyggede lejlighed, hjalp Pierre Ejendomme inden da, med midlertidig genhusning i en fin anden lejlighed.
Vi fik endda vores nybyggede lejlighed 10 dage før aftalt tid!
Viceværten som har hjulpet til ved fremvisning, genhusning, hjælp til parkeringstilladelser mm. har været ekstrem hjælpsom og har ydet yderst god service.
Vi fik en rigtig god overlevering af lejligheden og kontaktpersonen var meget professionel, informativ og venlig.
Der lå en fin velkomstpakke ved overleveringen med et personligt skrevet brev, vin mm hvilket betyder mere end man lige tror.
Derudover:
- Hurtige svartider på mail
- Løsningsorienterede
- Hjælpsomme
- Venlige og glade
- Professionelle

Lejligheden er i god kvalitet, der er gode hårde hvidevare, god lydisolering og virkelig gode udnyttede kvadratmeter!

Alle i området har rost Pierre til skyerne, så vi glæder os til at bo “hos jer” i mange år

Josefine Enemark, lejer i perioden: 01-01-2022 -

morten-lundsgaard

Super god udlejer

Har boet på Parkvej i 6 år og det er uden tvivl den bedste lejlighed jeg har haft. De har været super venlige både i forbindelse med indflytning, i løbet af min lejeperiode og ved fraflytning.
Når noget har været i vejen har de bare fixet det med det samme og der har generelt været rigtig god dialog med udlejer. De er både søde og virkelig professionelle.
Kan varmt anbefales at bo ved Pierre Ejendomme.

Morten Lundsgaard, lejer i perioden: 01-09-2015 - 01-12-2021

dorthe-lindberg

Vi har kun stor ros til Pierres flotte byggestil

Vi er pr 1.9 2021 flyttet til Kolding i et dejligt rækkehus fra Pierre Ejendomme. Hele vejen har der været en rigtig god kommunikation med kontoret, og de småting som vi har bemærket er blevet bragt i orden. Vores vicevært er opmærksom og gør alt for at vi er glade og tilfredse. Vi har kun stor ros til Pierres flotte byggestil, og især til hans søde personale. De er altid hjælpsom og søde. Det sætter vi stor pris på

Dorte Lindberg-Jepsen, lejer i perioden: 01-09-2021 -

viktoria-nikolajsen

En udlejer der varmt kan anbefales

Ønsker du, at bo hos en udlejer der handler med omtanke og vil dig det bedste. Et team der hjælper, giver god og hurtig service, så er Pierre Ejendomme det rette sted for dig.

Jeg har boet hos Pierre i over 1 år og mine forældre i over 4 år. På alles vegne så giver vi jer 5 stjerner, idet vi er meget tilfredse. Der bliver handlet på de udfordringer vi møder i boligen. Vi bliver mødt med forståelse, respekt, åbenhed og løsninger på andre problemer der har opstået.

Vi bliver budt velkommen med vin da vi flyttede ind og modtager lækker chokolade i postkassen ved højtider.

Hos jer føler man sig velkommen og mødt.

Tusind tak til Pierre og hans team for gode værdier, at være en god udlejer, for servicen i leverer og for de gode oplevelser man får med som lejer hos jer.

Så kun de bedste anbefalinger til Pierre ejendomme herfra.

Viktoria Nikolajsen, lejer i perioden: 01-06-2020 -