Lejebolig i Kolding

Søger du en lejebolig i Kolding, er PIERRE EJENDOMME et godt valg. Vi har et bredt udvalg af velindrettede lejeboliger i Kolding, og har boliger til en bred vifte af mennesker, uanset om du er studerende, enlig, en familie eller senior.

Kolding er en attraktiv by og med god grund. Danmarks 7. største by er fuld af historie og rig på kultur- og fritidsliv. I og omkring Kolding er der skøn natur hvor der rig mulighed for at få rørt kroppen, mærke livet og opleve dyre- og planteverden helt tæt på.

Hvad koster en lejebolig i Kolding?

Prisen på vores lejeboliger i Kolding afhænger af boligtype, størrelse og beliggenhed. Som regel ligger den månedlige leje på omkring kr. 5.300 til 10.269. Dertil kommer udgifter til el, vand og varme hver måned. Der er typisk også et krav om et indskud inden indflytning.

Hvilken lejebolig i Kolding skal jeg vælge?

Du skal vælge den lejebolig der passer bedst til dit behov og budget. Er du enlig eller studerende kan du måske nøjes med en 1-2- værelses lejlighed, mens en familie kræver mere plads og vil befinde sige bedre i en 3-4-værelses lejlighed eller et rækkehus. Er du ældre medborger har vi seniorboliger der er specielt bygget og indrettet til de krav og hensyn du som senior har til dit hjem.

HVORFOR VÆLGE PIERRE EJENDOMME SOM UDLEJER?

Som Koldings foretrukne udlejningsselskab har vi over 600 velindrettede lejeboliger med lave energirammer til dig, der søger en bolig i en attraktiv by med god beliggenhed og mange muligheder.

  • Vi forstår vigtigheden af at finde det perfekte hjem, og derfor står vores dedikerede team klar til at hjælpe dig med at finde den lejebolig, der passer til netop dine behov og ønsker. Hos Pierre Ejendomme sætter vi en ære i at tilbyde personlig og professionel service, så du kan føle dig tryg og velkommen i dit nye hjem fra dag ét.
  • Vores lejeboliger i Kolding er hovedsageligt nyopførte og velholdte, og opfylder de gældende krav til indeklima og sikkerhed, så du kan være sikker på at få en god bolig i høj standard.
  • Vi har fokus på kvaliteten af boligerne og den service, vi tilbyder vores beboere. Ikke kun for at tiltrække beboere men også for at fastholde dem. Vi ønsker at skabe tilfredse og loyale beboere og være Koldings fortrukne boligselskab.

Når du søger en lejebolig hos os, vil du opleve en professionel og fleksibel service. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den bolig, der passer bedst til dine behov og ønsker. Du kan derfor trygt vælge os som dit udlejningsselskab, når du søger en lejebolig i Kolding.

Vi annoncerer vores lejeboliger her på siden, så du har mulighed for at se vores tilbud og vælge den bolig, der passer bedst til dig. Du kan også kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få rådgivning og assistance i forbindelse med din boligsøgning.

Søger en lejebolig i Kolding, er vi klar til at hjælpe dig på vej. Vi glæder os til at byde dig velkommen som beboer hos os.

SE OGSÅ:

Ledige lejligheder i Kolding
1-værelses lejlighed i Kolding
2-værelses lejlighed i Kolding
3-værelses lejlighed i Kolding
4-værelses lejlighed i Kolding
Rækkehus til leje i Kolding
Seniorbolig i Kolding

Læs også:

Lejebolig ordbog
Guide til seværdigheder i Kolding