KEYHOLE

Drop indskuddet – og flyt direkte ind

 

PIERRE EJENDOMME A/S har indgået et samarbejde Keyhole, så du kan flytte ind uden at skulle lægge et stort kontant depositum.
Som de første og eneste i Danmark tilbyder Keyhole en moderne lejeoplevelse, med et attraktivt alternativ til det traditionelle kontante depositum.

Keyhole Split
Med Keyhole Split opdeler du din indbetaling af depositum i flere små delbetalinger med en fast månedlig ydelse, mens din udlejer får udbetalt det fulde beløb med det samme.

Det er en enkel model, der dækker depositum og forudbetalt leje op til 60.000 kr., rentefrit og med faste ydelser, der starter fra 399 kr./måned. Du kan indtaste dit depositum og se gældende ÅOP-beregninger i Keyhole app, eller eksempler på hjemmesiden.

Keyhole Split forudsætter opfyldelse af krav og kreditgodkendelse.

Bemærk når lejemålet ophører, skal du som lejer fortsat dække omkostninger til istandsættelse og udbedring af eventuelle skader – præcis som man kender det fra den traditionelle lejeboligmodel. Dette dækker Keyhole ikke.

Vil du vide mere?
Læs mere på www.usekeyhole.com (hvor du også kan finde prisberegner) eller tjek FAQ https://www.usekeyhole.com/faq/faq-for-lejer.
Download Keyhole’s app, opret dig og se dine muligheder: https://app.usekeyhole.com/get

Keyhole Split tilbydes kun til kommende beboere og vi tilbyder ikke Keyhole Deposit.

Har du spørgsmål til ovennævnte står vi gerne til rådighed med yderligere information, kontakt os venligst på mobil 23 64 44 01.