PIERRE EJENDOMME opfører ultimo 2024 det bæredygtige seniorbofælleskabet DREJENSHAVE på Anholtvænget i Drejens Boligby, Nr. Bjert – Kolding.

I seniorbofællesskaber handler det ikke om bare at bo. Det handler virkelig om, at leve livet – og at være en del af et fællesskab, der både giver personlig frihed og livskvalitet.

Den velbeliggende byggegrund på hjørnet af Anholtvænget og Drejensvej giver plads til opførelsen af omkring 44 velindrettede boliger, herunder senior-/familie bofællesskab i 1 til 2 etager (enten bor du i stueplan eller på 1. sal). Boligerne er fra 80-120 m2 med fælleshus, væksthus, værksted, gæsteovernatning og andre spændende aktiviteter hvor der er rig mulighed for at dyrke dine interesser og for at holde kreativiteten vedlige i godt selskab. Sammen med dine naboer kan du gå i læseklub, dyrke spil, sport, bruge hænderne i værkstedet, plante en køkkenhave eller noget andet, som I kan dele og hjælpe hinanden med.

Ejendommen ligger i det meget attraktive og naturskønne boligområde ”Drejens Boligby” – meget tæt på skov og vand og med få hundrede meter til indkøb hos Rema 1000 og kun 4 km til bymidten. På Drejens halvøen kan du via naturstierne nyde udsigten over Eltang Vig, besøge biodiversitetsskoven Hulskov og opleve det varierede åbne landskab med dyrkede og udyrkede marker. Eltang Vig ligger mellem Houens Odde og Drejens halvøen og er resterne af en tunneldal, der strækker sig 6 km. imod nordvest.

Forventet byggestart ultimo 2024.