KOBBERPALADSET 

  • Veleksponeret facader
  • Attraktiv beliggenhed 
  • Markant ejendom
  • Parkeringsmuligheder

 

Lejemål – Areal – Leje pr. m²
Stueplan – 171 m² – kr. 650
Kælder – 237 m² – kr. 150
I alt – 408 m² – kr. 359

 

Agtrupvej 2F er et unikt lejemål i Kolding centrum som er beliggende i den ikoniske ejendom ”Kobberpaladset”. I alt udgør lejemålet 408 m², hvoraf 171 m² er beliggende i stueplan og 237 m² er beliggende i yderst anvendelige og høj kælder med the-køkken, toiletter, unikt mødelokale i bankboks og samt opbevaringsplads. Lejemålet er unikt og skal opleves på en fremvisning.

”Kobberpaladset” er en arkitekttegnet ejendom som er opført i 1965 med en yderst attraktiv placering på hjørnet af Haderslevvej og Agtrupvej. Herfra er få minutters gåafstand til Kolding gågade samt masser af eksponering mod begge indfaldsveje.

Det er muligt at drive både butik, showroom, kontor eller klinik fra lejemålet. Anvendelsesmulighederne er mange.

Ejendommen er oprindeligt opført til en bank i stueplan, men er igennem årene blevet renoveret og ombygget til andre typer af erhverv. Dog er mange af de flotte gamle detaljer fra bankdriften bibeholdt gennem tiden, hvilket fortsat giver lejemålet masser af sjæl og kant.

Lejemålets stueplan er 171 m² og indeholder et stort åbent lokale med store vinduespartier. Endvidere forefindes et mødelokale samt toilet. Fra stueplan er der adgang via åben trappe til kælderniveau på 237 m². Kælderen indeholder the-køkken, stor bankboks som med fordel kan benyttes til et unikt mødelokale, toiletter samt rum til opbevaring.

Lejemålets placering er attraktiv, da den kombinerer en stor facadeeksponering samt tilmed kun har 5 minutters gåafstand til Kolding gågade.

Tilhørende ejendommen er det muligt at leje parkeringspladser efter lejers behov. Lejemålet er muligt at leje momspligtigt eller momsfrit.

For mere information kontakt venligst Emil fra Nordicals på mobil, 3024 0647.

https://nordicals.dk/ejendomme/6000/agtrupvej/n101558/203943

Jeg er interesseret i AGTRUPVEJ 2F, 6000 KOLDING

=