KOBBERPALADSET 

  • Veleksponeret facader
  • Attraktiv beliggenhed 
  • Markant ejendom
  • Parkeringsmuligheder

 

Lejemål – Areal – Leje pr. m²
Stueplan – 371 m² – kr. 704
Kælder – 473 m² – kr. 150
I alt – 844 m² – kr. 395

Agtrupvej 2A+2F er et unikt lejemål i Kolding centrum som er beliggende i den ikoniske ejendom ”Kobberpaladset”. I alt udgør lejemålet 844 m², hvoraf 371 m² er beliggende i stueplan og 473 m² er beliggende i yderst anvendelige og høj kælder med køkken, toiletter, mødelokaler i bankboks samt rigtig god opbevaringsplads. Lejemålet er unikt og skal opleves på en fremvisning.

”Kobberpaladset” er en arkitekttegnet ejendom som er opført i 1965 med en yderst attraktiv placering på hjørnet af Haderslevvej og Agtrupvej. Herfra er få minutters gåafstand til Kolding gågade samt masser af eksponering mod begge indfaldsveje.

Det er muligt at drive både butik, showroom, kontor eller klinik fra lejemålet. Anvendelsesmulighederne er mange.

Ejendommen er oprindeligt opført til en bank i stueplan, men er igennem årene blevet renoveret og ombygget til andre typer af erhverv. Dog er mange af de flotte gamle detaljer fra bankdriften bibeholdt gennem tiden, hvilket fortsat giver lejemålet masser af sjæl og kant.

Lejemålets stueplan er 371 m² og indeholder et stort åbent lokale med store vinduespartier. Endvidere forefindes mødelokaler, kontor samt toilet. Fra stueplan er der adgang via åben trappe til kælderniveau på 473 m². Kælderen indeholder køkken, to stor bankbokse som med fordel kan benyttes til et unikke mødelokaler, toiletter samt rum til opbevaring.

Lejemålets placering er attraktiv, da den kombinerer en stor facadeeksponering samt tilmed kun har 5 minutters gåafstand til Kolding gågade.

Tilhørende ejendommen er det muligt at leje parkeringspladser efter lejers behov. Lejemålet er muligt at leje momspligtigt eller momsfrit.

 

For mere information kontakt venligst Emil fra Nordicals på mobil, 3024 0647

Jeg er interesseret i AGTRUPVEJ 2AF, 6000 KOLDING

=